Novosti

Novi sajt

Objavljeno: 2013-07-08

Dobrodošli na novi, redizajnirani sajt firme Omnipromet! Ovim želimo da Vam predstavimo našu firmu, kao i širok asortiman proizvoda i usluga iz oblasti profesionalne ugostiteljske opreme koju ona nudi. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati ili putem sajta preko opcije "dodaj u listu želja" ili putem kontakt telefona i email-ova. 

Termoportovi

Objavljeno: 2013-01-14

termoportovihpjpg

Nove funkcije konvektomata

Objavljeno: 2008-01-13

Novo na tržištu!
Konvektomati koji imaju dodatnu funkciju pare. Pored standardnog korišćenja pare u svrhe kuvanja naš dobavljač je prvi u svetu dao još jednu primenu pare u kulinarstvu.
erremix (7).jpg erremix (8).jpg
Zaštićeni patent koji predstavlja veliku inovaciju u kulinarstvu pod imenom STIMMY prava je revolucija, jer paru koji proizvodi bojler konvektomata koristi i za mućenje filova, svih vrsta kremova i dezinfekciju.

erremix (9).jpg
Za sve dodatne informacije možete na kontaktirati na navedene telefone ili nam poslati e-mail.


Novo u ponudi: porcelan

Objavljeno: 2007-01-15

Visok kvalitet, jednostavne linije i niske cene karakterišu ovaj porcelan koji je sastavljen od svih elemenata koji su potrebni za restoran, hotel ili bilo koji ugostiteljski objekat. Kako se ova forma već dugo pojavljuje u velikom broju restorana, možete da dopunite nešto od tanjira, ovala, šolja... što Vam nedostaje.